Søg
Filter
Luk

Persondata politik

Asillas persondatapolitik


 

Indsamling ved besøg på Asilla.dk

Peter Thomsen peter@Asilla er den dataansvarlige er for persondata i virksomheden.

Vi indsamler data om personers adresse og navn og gemmer data om hvilke varer de har købt i forretningen.

Vi videre giver personoplysninger til det transportfirma som skal levere den vare du har købt hos os.

Oplysningerne får vi ved at kunder end taster deres data på vores webside.

Når du har købt en vare hos Asilla gemmer vi dine data i fem år. Af regnskabsmæssige årsager kræver lovgivningen at regnskab gemmes i fem år.

Hvis du registrerer dig som bruger på Asilla gemmer vi dine data ind til du ønsker at få den slettet, eller indtil du ikke har handlet hos os i fem år.

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev gemmer vi dine person bagefter indtil du afmelder dig nyhedsbrevet.

 

Du kan altid kontakte Asilla og bede om at få slettet de oplysninger vi har gemt om dig. Vi er dog er regnskabsmæssige årsager nødt til at gemme vores regnskaber i fem år. Dette medfører at vi gemmer alle fakturaer i fem år, og dermed bliver dine kontakt oplysninger også gemt i fem år.

Hvis du mener at vi behandler dine data i strid med persondata forordningen kan du altid klage til datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Du kan altid ved henvendelse til Asilla på email info@Asilla.dk  beder os om at

Få oplysninger om vores behandling at dine personoplysninger

Få oplysninger om hvilke personoplysninger vi gemmer om dig

For rettede de personoplysninger vi har gemt om dig

Slet det personoplysninger vi har om dig.

Du kan altid gøre indsigelser mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.

Du har ret til at få flyttet dine personoplysninger til et andet sted

        Dog kræver loven at vi gemmer vores regnskab i fem år.                       

       Ethvert brud på persondatasikkerheden vil blive indberettet til datatilsynet, som er den kompetente               myndighed for Asilla.